Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Blog je založen na lži, nemá význam se jím dále zabývat.

Co na to Gorbačov? Loni pro server Russia Beyond the Headlines (viz zde http://rbth.co.uk/international/2014/10/16/mikhail_gorbachev_i_am_against_all_walls_40673.html) uvedl, že v roce 1990 se otázka rozšiřování NATO vůbec neprojednávala. „Nepřišly s tím ani východoevropské země, ani západní lídři. Diskutovalo se ujištění, že se nebude rozšiřovat vojenská struktura Aliance a že žádné armády NATO (vyjma německé, pozn. red.) po sjednocení nebudou rozmístěny na území tehdejší NDR. Výrok ministra zahraničí Bakera o nerozšíření NATO ani o coul byl pronesen v tomto kontextu,“ odmítl výklad o nesplněném slibu.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/25-let-od-jednani-o-sjednoceni-nemecka-a-slib-o-nerozsirovani-nato-p8d-/zahranicni.aspx?c=A150209_144432_zahranicni_jw

Snadno zjistitelná informace. Pro toho, kdo si je chce opatřit. Pro trolly, kteří neustále vymýšlejí důvody, proč je Západ tak zlý, věc nemožná. FUJ, pane autore. :-/Rv Ale hlavně že souhlasí dole ten človíček na kolotoči. :-)

7 6
možnosti
Foto

Jak jsem uvedl, tak před lety jsem zjistil jinou, níže uvedenou podobu toho výroku, v souvislosti s umístěním toho secondhandového radaru, a hlavně jeho autorem měl být tehdejší generální tajemník NATO, nějaký Němec.

0 1
možnosti
  • Počet článků 6
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1101x
Jsem řadovým občanem, pracuji v oblasti informačních technologií. Považuji se za křesťana, zastánce tradičních, konzervativních hodnot.

Seznam rubrik